Tahin Helvanın en güzel halini sizlerle buluşturuyoruz! Balık Restaurantı, Otel, Cafe ve işletmelerinizde dilediğiniz ölçüyü siz karar verebilirsiniz. Kaliteli malzeme kullanımı ve geleneksel yöntemler ile hazırlanması lezzetindeki sırrı korumaktadır. Sadece tahin, şeker ve susam yağının şeker ile karışmasını sağlayan Çöven Özütü kullanılarak yapılmaktadır.
Rutubeti yüksek bölgelerde daha çabuk sakızlanma görülebilir. Bunların hiçbiri sağlığa zararlı değildir, yalnızca lezzet farkı ortaya çıkar.
Satın aldığınız ürünü tavsiye edilen tüketim tarihinden önce tüketiniz.
Buzdolabına konulmamalıdır. Serin, ışık almayan, rutubetsiz ve kuru bir yerde saklanmalıdır.
Recommended storage temperature is 10-15°C. Fat, yellowing or a sticky appearance may occur on halvah stored above 20 °C.
Helvanın paketi ya da kutusu açıldıktan sonra hava almayan kapaklı bir kap içerisine konulmalı ve bir ay içerisinde tüketilmelidir.
 
 
                 
                 
                